Com [en present d’indicatiu]

#com02 | 03.10.20
Clara Nubiola + Caterina Almirall + Mar Serinyà Gou
Quina era la forma d’una cosa impossible de veure

Ens trobem virtualment un cop per setmana durant tres mesos. A cada trobada tirem una carta del tarot “Todos los otros mundos”, fins al dia de l’activitat que serà la primera vegada que ens trobarem presencialment. El tarot és un com, una manera de buscar respostes no previstes, generar narratives no presents i caminar sense saber on anem. És un llenguatge obert a múltiples interpretacions. Cada imatge és una excusa, un lloc en comú, un punt de partida per poder participar d’un espai imaginari compartit.

Caterina Almirall

Clara Nubiola, Mar Serinyà Gou i Caterina Almirall | Quina era la forma d’una cosa impossible de veure (Imatge 1), 2020  

 

Clara Nubiola (Barcelona, 1976)
Des de la pràctica artística desenvolupa projectes des dels quals pot abordar l’entorn que habitem amb una mirada crítica i subjectiva. L’urbà, el rural, el limítrof, les perifèries, l’urbanisme… En els seus projectes reivindica la pràctica de la senzillesa i d’allò que és proper amb instal·lacions i propostes realitzades específicament per al marc geogràfic en què treballa i amb eines austeres com ara caminar, la tinta i el paper.  Fuig de les veritats absolutes o les teoritzacions infinites i prefereix acostar-se al paisatge des de la interpel·lació directa, des del dubte obert.
www.claranubiola.com
@claranubiola

Caterina Almirall (Barcelona, 1986)
És comissaria independent i professora a la Facultat de Belles Arts de la UB. El seu treball manté sempre un interès sobre el propi camp artístic, el fet expositiu i la pràctica mediadora, entenent la pràctica artística com un espai de producció de coneixement i un lloc d’aprenentatge.
www.caterinaalmirall.com

Mar Serinyà Gou (Torroella de Montgrí, 1986)
Artista visual i performer. Doctora en Belles Arts i Màster de creació artística per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat accions i exposicions a diversos centres com el CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, ARBAR Centre d’Art i natura, Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona, Fundació Vilacasas, Nau Côclea, FEM-Coorpologia, etc.
www.marserinya.com
@mar.serinya