Com [en present d’indicatiu]

#com02 | 17.10.20 | 21 h
Tanit Plana + Alexandra Laudo + Moon Ribas
Foc

 

El centre de la terra crema. Crema la lava, cremen les estrelles en formar-se, crema el cos en parir. La fúria crema, la revolució crema, la guerra crema, les esglésies cremen, els cossos morts cremen. Els autobusos cremen, els cotxes cremen, els forns industrials cremen. Cremen les cartes, cremen les imatges, cremen els llibres, cremen els dies, cremen les nits. Crema la pell, crema la febre, crema el desig. Tot crema.


Google Images


Tanit Plana
 (Barcelona, 1975)
Ha exposat una retrospectiva dels seus projectes Escala y fragmento i Infrarrojo cercano, entre d’altres, a la Sala Canal de Isabel II a Madrid (2019). El projecte Puber al voltant de l’adolescènia a La Virreina Centre de la Imatge de Barcelona (2020) i prepara un espectacle de dansa i imatge sobre el Part per a L’Auditori, també de Barcelona (2021). Té obra a diferents col·leccions públiques i ha rebut nombroses beques i suport per a desenvolupar el seu treball. La relació amb la pedagogia de la imatge ha estat una constant en la seva trajectòria.
twitter.com/tanitplana

Alexandra Laudo (Barcelona, 1978)
Comissària independent. Entre els seus projectes recents destaquen l’acció curatorial-literària Repenjar-se en un raig de sol oblic (Art Nou), la conferència performativa How to observe a nocturnal sky (Centre d’Art Fabra & Coats, Barcelona, i Collective, Edimburg), l’exposició Una certa foscor (CaixaForum) i el cicle expositiu La possibilitat d’una illa (Espai 13, Fundació Joan Miró).
www.facebook.com/heroinasdelacultura

Moon Ribas (Mataró, 1985)
Artista cíborg, el seu treball més rellevant és Sentit Sísmic, uns sensors implantats als peus que li permetien percebre els terratrèmols del món a través de vibracions.
Llicenciada en Coregrafia al Dartington College of Arts (UK), va fer un intercanvi al SNDO (School of Development of Dance). L’any 2010 va cofundar Cyborg Foundation.
@moonribas