Les Santes. Alfabet ínfim

Perecoll
Mataró, 1948

És conegut per les seves escultures pintures i joies. ¨Tres facetes que en la seva mateixa concepció trobem motius per a creure que totes les troballes acaben per revertir en l’escultura¨, va dir José Corredor Matheos.

Les seves exposicions més importants s’han realitzat a Brussel·les, Múnic, París. Londres, Madrid, Canàries, Tòquio i Miami, ciutat on es troba una de les seves majors escultures públiques de la sèrie ocells titulada Bird in flight¨. Durant la seva inauguració se li va fer el lliurament de la clau d’or de la ciutat de Miami.

També té obra al museu Victoria and Albert Museum a Londres, al Real Museu de Brussel·les i al Kuns Heute Musseum de Múnic. Ha exposat a Ginebra, Luxemburg i Nova York on va fer una exposició d’escultures de gran format.

A Catalunya en té al fons d’art de la Generalitat de Catalunya, a la Caixa de Catalunya amb l’Últim ocell (una escultura de 5 metres de bronze) o el Centaure a l’ Hotel Plaza de Barcelona. La seva exposició a la Pia Almoina de Barcelona va merèixer elogioses crítiques i es va considerar la consolidació de les seves pintures negres.

A Mataró, la seva ciutat de naixement, hi té les escultures Sant Sebastià, Intolerància, Angel M i Ocellot.

Els seus últims treballs en pintura segueixen en l’aprofundiment del negre sobre negre, i s’ha enfrontat al mar com una sentida consideració ecològica, que culmina amb la gran exposició ¨30 anys de sèries negres¨.
Les darreres exposicions han estat a Alemanya, Wiesbaden Frankfurt, Nova York, Valladolid I Bulgària.
Altres espais on s’esposen les seves obres són: Col·legi de farmacèutics de Dinamarca, Arenal del Castell Menorca, Museu Diocesà de Barcelona, Fundació Caixa de Terrassa, col·lecció Novita Miami, O.S.A, Patricia Smo Texas, Ventura Garces Barcelona, Marie Cizwiler Paris, Caixa Laietana Mataró, Fundació Vilacasas, Col·lecció Ramón Spa, Museu d’Art Modern Ascoli Itàlia, Museu Porreres Mallorca o Col·lecció Carmen i Luís Bassat.