Tatsumi & Masako (live) + Cobb (VJ)

Tatsumi & Masako (live) + Cobb (VJ)
Can Gassol. Centre de creació d’arts escèniques
dissabte 4 de novembre,
a continuació de les projeccions del Mercat del Film_vol 6 (22 h aprox)

 

Tatsumi & Masako (Live)

Tastumi & Masako és el projecte personal de Raül Sala, membre també del duo Talcö i anteriorment de bandes com Un Enfant Imaginaire. Amb aquest alter ego acumula des de fa deu anys un bon grapat de cançons, directes a diferents ciutats de Catalunya, presència a diferents festivals com l’Artclic! (2016), participació en diversos curtmetratges (Carne, 2004, seleccionat al Festival de Sitges o l’adaptació de la historieta deTomaz Lavric El Mulo, 2006), documentals (Sekhou Makalou, Abdul Tunkara) i també a l’obra de teatre Espais Buits dirigida per Kiko Martínez.

Ara presenta els nous temes que integraran l’EP Fred Urbà, el qual serà editat per Aiguamoll Records en col·laboració amb HiddenTrack, en un espectacle audiovisual en directe en què el fil conductor és el futur distòpic descrit a la novel·la de George Orwell 1984.

TiM_photo1 TiM_photo2

Cobb (VJ)

Cobb és el pseudònim d’Albert Acuña, productor musical i videocreador format a la pedrera de Telenoika. En l’apartat audiovisual ha estat resident en diferents sales del Maresme i ha col·laborat amb bandes d’electrònica i dj’s com Tatsumi & Masako, Dirty and Harry, Marc Nürel, Dani Blue, Talcö o Tobscure. Va ser el principal VJ de l’última edició del festival l’Artclic!. Les seves creacions són projectades en diferents suports, des de cubs de porexpan, fins a televisions de tub, passant per parets i façanes d’edificis singulars.

cobb_lanoa10

  • Filtrar: