Mercat del Film_volum 10

Divendres 5 de novembre | 19 h
Patrimoni 7 (Eloi Aymerich, 2021, 35′)

Projecció del documental Patrimoni 7, 2021 (35′), dirigit per Eloi Aymerich i coproduït per la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.

El documental Patrimoni7 recull la història de la recuperació del patrimoni cooperatiu de la ciutat de Mataró. Compta amb la participació de nombroses persones vinculades al moviment cooperativista mataroní, així com d’historiadors i responsables polítics que han jugat algun paper en la recuperació d’aquest patrimoni al llarg de les darreres dècades.

A continuació
Taula rodona amb Lupe Pérez, directora i muntadora, Pep Andreu, vicepresident del Col·lectiu de Mitjans Audiovisuals i Montse Clavell, cap de Secció de Gestió Documental de l’Arxiu Municipal de Mataró. Moderador: Joan Salicrú, periodista i membre de Clack.

Patrimoni 7 (Catalunya, 2021) 35’
Gènere: Documental
Direcció: Eloi Aymerich
Guió: Eloi Aymerich i Aitana Glasser
Cap de Producció: Anna Fernàndez
Producció executiva: Miquel Guillén de Fundació de Cooperadors de Mataró i Eloi Aymerich i Joan Salicrú de Clack Audiovisual, SCCL
Banda sonora original: Arnau Aymerich i Toti Julià
Fotografia i disseny gràfic: Joel Kashila
Ajudant de realització: Carla Gonzáles
Participants: Àngel Puig, Anna Huertos, Ariadna Mendieta, David Bote, Eduard Huertos, Eliseu Masafrets, Encarnació Soler, Francesc Castanyer, Joan Antoni Baron, Joan Mora, Manuel Mas, Margarida Colomer, Maria Folgado, Miguel Guillén, Mireia Riera, Núria Palomar, Quico Masafrets, Ramon Salicrú, Salvador Milà, Sergi Morales, Vicenç Delos, Víctor Ligos i Xavier Vilert.

Entrada lliure