La troballa d’un artefacte arqueològic renderitzat

Marion Balac (Aix-en-Provence, 1984)
Artista francesa llicenciada en Belles Arts per l’ENSBA de Lyon i Màster en Arts per la Universitat Paris 1 Panthéon La Sorbonne. El seu treball utilitza diferents mitjans com el vídeo, la fotografia, el dibuix, les captures de pantalla i les webs. Recol·lectant dades i imatges, utilitzant webs d’ús quotidià com eines de creació, elabora ficcions i situacions inèdites.
La seva feina ha estat exposada a Thaddaeus Ropac gallery (Pantin) per Jeune Création, Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani (Barcelona), le Confort Moderne (Poitiers), le Bel Ordinaire (Pau), LOOP Barcelona, Cankarjev Dom (Ljubljana), Annka Kultys Gallery (Londres), Galerie Manqué (New York), Cité Internationale des Arts (París), Enclave Projects (Londres), Paradise Works (Manchester), Bandits-Mages (Bourges), Espace des Blancs-Manteaux (París), l’Abbaye (Annecy-le-Vieux), Hectoliter Gallery (Brussel·les), Musée Saint-Raymond (Tolosa)… Ha tingut la possibilitat de desenvolupar la seva feina en residència com la Casa Velázquez a Madrid, Salón Bellefour a Buenos Aires o Hangar a Barcelona.
Actualment treballa com a investigadora a les escoles de Belles Arts de Caen i Clermont-Ferrand, i de professora de videoart a l’escola de Belles Arts de Marsella.

Julia Varela (Madrid, 1986)
és una artista que treballa sobre el mitjà i la materialitat de les imatges en l’era de les tecnologies digitals. La seva investigació se centra en els estats adoptats per allò irrepresentable, el que es resisteix a ser representat. Ha format part del programa d’investigació Critical Images a Kungl. Konsthögskolan Royal Institute of Art a Estocolm, Suècia. És llicenciada en Belles Arts i ha realitzat un Master in Arts Sculpture a la Royal College of Art de Londres. Les seves últimes exposicions han tingut lloc a la Galeria Joan Prats (Barcelona), la Fundació Suñol (Barcelona) i Somerset House (Londres).

Pau Magrané (Reus, 1984) és artista i músic. Viu a Torredembarra. Llicenciat en Belles Arts a la Kunsthochschule Berlin-Weissensee i a la Universitat de Barcelona. Màster en Creació de Videojocs per l’IDEC – Universitat Pompeu Fabra.
Ha realitzat performances i exposicions a “25 anys de La Capella” (Barcelona 2019), “The Rubbery” (1646 Gallery, Den Haag 2018), “Propuesta para un archivo de vídeo” (Centro de Arte Reina Sofía, 2018), “Hybrid Matter” (Arts Santa Mònica, Barcelona, 2017), “The whole world was singing” (Blueproject Foundation, Barcelona, 2016), “MACBA es viu” (Barcelona, 2016), “Mercuri Splash” (Fundació Miró, Barcelona, 2015), entre d’altres. Ha col·laborat amb diferents artistes com Lucia C.Pino, David Bestué, Anna Moreno, Antoni Hervás, Ariadna Parreu, Sara Gonzalez de Ubieta o Roger Serret i Ricou.
És professor de gràfics 3D, dibuix i animació a L’Escola d’Art La Industrial, La Salle Barceloneta i al grau Multimedia de la Universitat Oberta de Catalunya.

Daniel Moreno Roldán (Barcelona, 1990)
és artista i músic. Recentment, la seva feina gira al voltant de qüestions d’obsolescència, nostàlgia i temporalitat en els entorns digitals, així com d’arxivística i conservació a Internet. Ha mostrat la seva obra a “Ràdio Nostàlgia Profunda” (Bombon Projects, Barcelona), “Instadeath” (La Casa Encendida, Madrid), “Myspace Dragon Hoard” (Lost WorldWW Muisc) (BSC, Barcelona), “Esdevenir immortal i després morir” (La Capella, Barcelona), “Goodbye, My Sunny Child” (SWAB, Barcelona), “Assumpte: una forta intuïció” (MNAC, Barcelona), “You are too alert to sleep any longer” (The Roommates, Londres), “Some and Others” (Spinnerei, Leipzig), “Ella: allà i després” (Blueproject Foundation, Barcelona) i “Pica i Fuig!” (Fundació Joan Miró, Barcelona) entre d’altres. Ha rebut el Premi Art Nou 2021 (Barcelona), el Premi Embarrat 2017 (Tàrrega) i ha estat becat per BCN Producció (Barcelona), /UNZIP (El Prat de Llobregat), Can Felipa (Barcelona), Sant Andreu Contemporani (Barcelona) i Sala d’Art Jove (Barcelona). També ha estat resident a Hangar (Barcelona), Fabra i Coats (Barcelona), Can Serrat (El Bruc) i NauEstruch (Sabadell).