Zona intrusa 15_ Espais liminars

Zona intrusa és un projecte artístic i educatiu, iniciativa i producció del M|A|C (Mataró Art Contemporani), adreçat als centres d’educació secundària i batxillerat de Mataró, que cerca apropar-hi l’art contemporani amb l’objectiu de produir un espai crític de coneixement i experimentació.

El projecte Zona intrusa 15
La proposta, a cura de Jordi Ferreiro, consta d’una sèrie de sessions de conversa i treball en línía dirigides als docents dels centres d’educació secundària de la ciutat de Mataró, en què es conviden diversos agents del context local i internacional amb una pràctica híbrida entre l’art, l’educació i la gestió cultural. Les i els participants a aquestes sessions, conduïdes per Jordi Ferreiro i amb l’assistència de les docents i obertes al públic en general, han estat Antonio Ballester, Cristina Garrido, Marc Larré, Lorenzo Sandoval i Amalia Pica.

L’objectiu és  desenvolupar una proposta educativa i artística als instituts, en relació amb l’art i el pensament contemporanis. Tota aquesta experiència serà traslladada a la sala 4 del M|A|C Presó en una proposta conjunta de les docents, a partir de l’element intrús ideat per Curro Claret.