Xavier Boet | Mataró anònim

Xavier Boet
Mataró anònim

Exposició de fotografies de Xavier Boet (1973) en què retrata el ritme anònim i quotidià de la ciutat on viu i treballa.

Mataró Anònim_Portada

 

Mataró anònim és un treball inèdit de 24 fotografies fetes a Mataró l’estiu de 2017. Les fotografies mostren gent anònima, irrecognoscible, amb un fons que en realitat podria ser de qualsevol ciutat, però és Mataró. Ciutat positiva i humana, de ritme tranquil i saludable i gent que mostro amb actitud quotidiana. Són aquestes persones les que donen vida a les ciutats .
He volgut que les fotografies seguissin el meu estil: apropar-me al subjecte fotografiat però desenfocant els protagonistes, cosa que emfatitza l’anonimat però provoca la curiositat de l’espectador.
He disposat les fotografies en quadríptics per crear un ritme de llum i color i he volgut també acompanyar la mostra amb un fanzine editat per a l’ocasió.

Xavier Boet
gener de 2018

Xavier Boet (Barcelona, 1973)
Llicenciat en Belles Arts l’any 1999, ha seguit formant-se en el camp de la fotografia i el disseny gràfic i ha fet el Màster de Fotografia i Disseny a Elisava. Actualment treballa com a fotògraf i assistent digital de fotografia de moda, activitat que compagina amb la fotografia artística. Boet ha participat en diverses exposicions col·lectives i aquests dos darrers anys ho ha fet individualment en tres ocasions, a Barcelona i Mataró.
Viu i treballa a Mataró.
www.xavierboet.com