Perejaume | Guardar a fora

El M|A|C Mataró Art Contemporani, la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, el Museu de Pintura de Sant Pol de Mar, l’Espai d’Art i Creació Can Manyé d’Alella i l’Ajuntament de El Masnou impulsen de manera conjunta un nou projecte que vol consolidar sinergies de pràctiques contemporànies entre aquests centres del territori, que permetran visibilitzar el Maresme com a comarca altament vinculada a la contemporaneïtat artística i la difusió dels seus creadors.

Aquest projecte s’idea pensant en un únic artista, Perejaume, qui ha desenvolupat diferents propostes en format d’instal·lacions, una a cada població, basades en accions artístiques sota un mateix eix comú. Aquest lligam vol fomentar l’interès per visitar la totalitat de l’obra en un recorregut que, lluny de suposar una dificultat, s’integra com a singularitat que ofereix possibilitats enriquidores.

En essència, amb Guardar a fora, plantegem de dilatar, recórrer i perdre aquesta comarca tan llargaruda, a partir de set o vuit obres, disposades tot al llarg, amb una certa escala de presència i de discurs.