22 finestres

22 finestres és el títol de l’exposició que obre la nova etapa del M|A|C a l’edifici de La Presó (Elies Rogent, 1863). Es tracta d’una exposició col·lectiva amb la participació dels i les artistes Antoni Abad, Daniel G. Andújar, Xavier Arenós, Irene Bou, Azahara Cerezo, Adrià Goula, Joana Moll, Tanit PlanaMireia c. Saladrigues Marc Salicrú.

Volgudament de procedència diversa, de generacions expandides i amb plantejaments de treball absolutament personals, tots 10 han acurat la seva proposta expositiva després d’haver visitat l’edifici per palpar-ne l’indissoluble pes arquitectònic que traspuen aquestes parets.

És a través d’aquestes 22 obertures que el dins i el fora poden trobar-se. Aquestes 22 finestres i el tros de cel de línia semi-panòptica dibuixat com una teulada a l’intempèrie, inaccessible.

Deu treballs que reflexionen sobre comunicació i consum, guerra i república, ritual i comunitat, memòria i llibertat, tecnologia i realitat virtual, internet i seguretat nacional, ingravidesa i volatilitat.