Zona intrusa 14. Espais liminars_ Com l’art pot transformar una escola

La 14a edició de Zona intrusa_Espais liminars, a cura de Jordi Ferreiro (artista i educador), es reformula com a cicle de xerrades en línia que serveix d’espai de trobada i reflexió entre diferents agents del context local i internacional amb una pràctica híbrida entre l’art, l’educació i la gestió cultural.

En la ponència d’avui Com l’art pot transformar una escola?  hi participen Fanny Figueras (docent) i Carlos Almela (gestor cultural).

La sessió, oberta a tothom, la podeu seguir a través de Zoom amb el link https://us02web.zoom.us/j/81956549499?pwd=c0MrRnUzVmE4REJ1MFRsOUJ6bWcxUT09  

ID de reunió: 819 5654 9499  Codi d’accés: +7!NTysp

Fanny Figueras Cubells és Llicenciada en Belles Arts. Interessada per l’àmbit de l’educació en el món de les arts, realitzà el programa de doctorat Innovació curricular i Formació del professorat impartit pel Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de Barcelona. Amb més de 20 anys d’experiència a les aules, ha compaginat la recerca i la reflexió sobre els processos creatius a l’aula amb la pràctica docent.

Carlos Almela és un gestor cultural implicat en fer cultura socialment rellevant, participada i emancipadora. És llicenciat en Ciència política i gestió pública, en Filosofia i en Administració i direcció d’empreses, amb especialització en gestió cultural (ESCP Europe). Des de 2013 treballa amb la intersecció de l’art, l’educació i la innovació social. Des 2019 és coordinador general d’el Màster en Gestió Cultural de la UC3M.

Altres ponents del cicle són Cori Mercadé (artista i educadora), Paul-Ramírez-Jonas (artista i docent), Miguel Braceli (artista i docent), Jaime y Manuela Currators (comissaris), Marco Peri (educador), Preferiría periferia (educadors), Gemma Carbó (Directora del Museu de la Vida Rural) i Manuel Segade (Director del CA2M).