L’hora del pati

L’hora del pati
Videoart, gandules solidàries i música

06.07.24 | 29.07.24

Un pati és un espai molt determinat que té una funció d’esbarjo, on hi succeeixen converses o pensaments mirant enlaire…

L’hora del pati és el moment del dia en què fas el que vols, parles del que vols i amb qui vols, sense que ningú et controli.

A l’hora del pati passen moltes coses. No solament és un moment dedicat al descans o a l’esmorzar: és un espai en què desvetllem les nostres habilitats socials (la comunicació, la cooperació, la resolució de conflictes, l’intercanvi i la negociació) i també un espai assequible a tothom, perquè no sempre s’imposin els mateixos, els qui tenen més espai o tenen més poder.

Hem volgut que el pati del M|A|C sigui un lloc amable, còmode i càlid, per a públics diversos (també el públic familiar), per passar els vespres de juliol en companyia, en un pati convertit en la sala de cinema del centre d’art i un espai estiuenc de trobada, amb bar i música en directe.

En aquesta segona edició, el programa l’han preparat Clàudia Elies, Joana Roda, Victoria Sacco i Angelica Tognetti, i veurem treballs de:

Valentina Alvarado Matos, David Bestué, Ludovica Carbotta, Roser Corella, Blanca Gracia, Arne Hector, Marla Jacarilla, Abel Jaramillo, Vinícius Lopes, LUCE, Josep Maynou, Luciana Mazeto, Adrian Melis, Yoriko Mizushiri, Fernando Sánchez Castillo, Liv Schulman, Minze Tummescheit i Martin Vitaliti.

Al programa musical, de la mà d’Aiguamoll Música, tindrem concerts de:

Azo0ka, The Box, Dirty&Harry, Klitter, León D, The Outside Hours Dj, Dj Pine i Tatsumi&Masako.

Les 9 gandules solidàries (cada dia en sortegem una!) han estat una contribució dels i les artistes:

Clara Ballesta, Rafel G. Bianchi, Joe Dart, Marta Floriach, Anna Fradera, Mohamed L’Ghacham, Edu Novellas, Clara Nubiola i Laia Solé.

 

Una iniciativa del

Amb el patrocini de

Amb la col·laboració de