Goula | Taller familiar per a la creació d’una “Petita gran obra”

Goula + Petites grans obres
Taller familiar per a la construcció d’una petita gran obra

dissabte 26 de novembre | 5 de la tarda
diumenge 27 de novembre | 12 del migdia
M|A|C Presó

Taller familiar solidari conduït per Cori Mercadé a propòsit de l’exposició Goula. Projecte d’art, jo i memòria dels artistes Jordi Lafon i Montsita Rierola, per a la creació d’una petita gran obra, projecte solidari amb la planta d’oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Vine a construir la teva caixa solidària amb peces de Goula, altres materials i la teva imaginació. Podràs disposar d’arbres vermells, torres negre, rectangles de fusta, tots elles peces que podràs utilitzar per construir la teva història en una caixa per pintar, enganxar i transformar.

Aquesta “Petita gran obra” serà instal·lada a un dels aparadors que formen part del projecte, durant el mes de desembre. Podeu consultar els establiments en aquest mapa.

Petites grans obres

Al començament de 2021 va engegar el projecte Petites grans obres, una iniciativa cultural que aprofitava aleshores les diminutes portes de ferro que protegien les antigues escomeses d’aigua d’algunes façanes per allotjar-hi les petites grans obres:
es tracta de capses que els participants voluntaris omplen amb històries diverses i que es situaven a l’espai interior de totes les portelles. Després, la iniciativa va traslladar-se als aparadors de diversos establiments (consulteu aquest mapa), de manera que des de fora el carrer es pot obrir la porteta per descobrir la història que s’hi amaga. Les caixes es canvien periòdicament.

La finalitat del projecte és recaptar fons per invertir en la recerca contra el càncer infantil. Així, tots els participants en la iniciativa contribueixen amb un donatiu, el qual va destinat a la planta d’oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Invertir en recerca és invertir en el futur i aquestes petites aportacions es poden convertir en grans obres.

 

Places limitades. Cal inscripció prèvia a educacultura@ajmataro.cat o 93 741 29 30 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h)

Edat: famílies amb infants entre 6 i 12 anys (farem una caixa per família)

Preu: 12 euros (aportació mínima per unitat familiar)

Durada aproximada: 90′ (visita a l’exposició i creació de la caixa)