Anima[t] 2019

No necessito un heroi!
De Martí Aragó, Miguel Blanco, Ebrahima Drammeh, Jan Notario i Abril Peran.

Què passaria si les princeses no necessitessin herois? Desapareixerien els valentscavallers de les llegendes? Aquesta història proposa una nova mirada que trenca els estereotips. Visca les princeses valentes i lluitadores!

 

Les emocions d’en Telmo
D’Helena Canal, Joana Carmona, Pere Guillem, Aina Peña, Biel Puigventós i Fàtima El Yaakoubi.

En Telmo és un peluix que cada nit ha d’enfrontar-se a les diferents emocions dels somnis de la seva propietària, la Telma. Qui no ha sentit emocions com la ràbia, la tristesa o la felicitat?

 

Salvar la Júlia
De Yassir Ezzaouagui, Enric Garcia, Lucia Laniado, Víctor Joel Gomez i Arnau Torreblanca.

La Júlia és una jove que pateix una malaltia greu. Però l’antivirus Stickman serà el Superheroi que lluitarà contra tots els virus monstruosos que li aniran apareixent. Sortosament, l’Stickman aconseguirà salvar-la!

 

Cada dia és un dia més
De Pol Baquero, Melissa Cruz, Queralt Guardiola, Amin Habibi i Enric Llimona.

L’Anka és una noia jueva que li toca viure el drama de l’Holocaust. La seva maleta vermella amuntegada en una pila de maletes anònimes és la trista imatge d’un drama històric que no podem oblidar.

 

Amor dins d’un llibre
D’Aya Benktib, Gael Cipriano, Abril Franco, Santino Galleni i Berta Riera.

En Zac Efron agafa un llibre de la biblioteca de Hollywood. Llegint, llegint, acaba entrant dins d’una bonica història d’amor que comparteix amb una noia. Quan en Zac retorna al món real la seguirà buscant. Serà capaç de trobar-la?

 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible
De Bruna Canals, Dramane Ndiaye, Jana Ortega, Estel Torricó i Martina Vila.

El nostre planeta necessita ajuda!!! Què podem fer? Lluitar per les desigualtats socials, per una educació de qualitat, per la igualtat de gènere, per la protecció de la vida submarina, pel canvi climàtic…  Aquest gran repte només el podem aconseguir si tots iniciem ACCIONS que promoguin CANVIS!

 

Problemes al pati?
De Dídac Agustí, Maria Barbero, Muriel Cardona, Zoe Duarte, Bintou Jallow i Maria Ruiz.

Les notícies del Canal de TV Solà expliquen què els passa a algunes alumnes de 2n d’ESO durant l’estona del pati. Aquest fet ens porta a reflexionar: el futbol és només un joc de nens? T’ha passat alguna vegada? Com t’has sentit? Aquesta notícia ben segur que servirà per evitar situacions com aquestes!

 

Protegim la Natura
D’Insaf Ben Yermak, Hugo Hernández, Mariam Megraou, Maria Rodríguez i Lina Taibi.

Què passaria si un dia la natura parlés? La cuidem prou? Una història que ens qüestiona l’ús que fem amb els diferents espais i elements naturals. Cal que entre tots protegim i estimem la natura!

 

En Marc decideix ballar!
De Sergi Balaguer, Rayan Chennaki, Adam Karroua, Yordanos Pera i Martina Samon.

En Marc està cansat de jugar a futbol fent veure que és l’esport que més li agrada. La Marta està fastiguejada de fer dansa com la seva mare quan era petita. Què passarà quan ho expliquin a casa? Els pares d’en Marc i la Marta els entendran? Podran fer allò que els agrada?

 

Ser igual, vol dir ser igual de diferent
De Lucía Acosta, Adam El Haji, Kira Méndez, Diana Puchol i Dani Rayo.

En una ciutat viuen els “Clics” feliçment fins que un dia arriben els “Legos”. Les diferències entre uns i altres els porten a baralles i conflictes. Un dia un nen de cada ‘marca’, al marge dels adults, estableixen una bona amistat. Podran aquests nens aturar els problemes dels adults?