Anima[t] 2018


L’oceà depèn de tu
D’Adrià Arcos, Eduard Pons, Carla Prat, Miquela Seras i Júlia Roig

Aquesta és la història d’una tortuga que està a punt de morir. Saps que cada any moren més de dues-centes cinquanta-mil tortugues? I tu, què hi fas per evitar-ho? Cal que entre tots prenguem consciència del nostre planeta i en tinguem cura. L’oceà, també depèn de tu!

 

El gran viatge
De Berta Costa, Fadil Laaroub, Oleguer Martí, Mar Posada i Cèlia Sánchez.

En Franki és un astronauta que comença un viatge espacial amb el seu coet per descobrir nous mons, però el viatge estarà ple d’imprevistos i no serà fàcil! Com s’ho farà per tornar a casa?

 

La Tuca
D’Amira Bidi, Paula Castro, Najlae El Mazmouzi, Luana Pereira i Nil Sorribas.

La Tuca és una gosseta abandonada que gràcies a la Carla i en Xavier acaba trobant una família on poder viure feliç. Una història carregada d’afecte que ens fa reflexionar amb el que passa cada any. Molts gossos són abandonats!

 

La línia del temps
D’Alejandro Álvarez, Juli Escarpenter, Nil Murillo, Gerard Prats i Pau Teixidó

Voleu saber com va començar l’inici del nostre planeta fins a l’actualitat? Doncs tot comença amb la gran explosió i l’expansió de l’univers! I acaba als nostres dies, tot passant per algun fet tràgic: les guerres.

 

El futur de l’Àngela
D’Aitor Abengozar, Bernat Colomer, Elsa Barrachina, Ferran Garcia i Marc Pratdepàdua.

L’Àngela és una nena òrfena de set anys que té la sort de ser adoptada. Al cap de 20 anys es presenta per ser alcaldessa de la seva ciutat. El seu objectiu és aconseguir una ciutat inclusiva que respecti els drets a la diferència.

 

Una visita inesperada
D’Ainara Abolafia, Mauro Jodar, Lucía Peña, Jan Sánchez i Hugo Sola.

En Jan és un nen que gaudeix amb el futbol. Sempre troba temps per jugar a pilota amb els seus amics i companys d’equip. Un dia es lesiona i ha d’estar a l’hospital fent recuperació. Però la seva sorpresa serà veure entrar el seu gran ídol.

 

La crua realitat
D’Helena Canal, Paula Gual, Adrià Puigventós, Max Sans i Martina Vicedo.

Creus que el color de la pell ens fa diferents? Penses que hi ha igualtat entre homes i dones? Has sentit a parlar de racisme? Qui dona l’exemple? Trobareu totes aquestes preguntes en aquest curt basat en fets reals. Esperem que no us quedeu indiferents.

 

A dintre!
De Duna Abella, Edgar Castell, Joel Castillo, Blai Guardiola i Jordi Vila.

Una història basada en la cadena alimentària. Veurem la relació entre uns éssers vius que no ens deixarà indiferents. Qui es menja qui? Ull! No t’apropis a la pantalla, pots acabar formant part d’aquesta cadena!

 

Dona sang i salva vides!
D’Emely Aguilar, Núria Alemany, Lluc Castellví, Joel Burguera i Saad el Kamnova.

Els nens i les nenes de sisè, com cada any, fan el projecte solidari “Donació de sang”. Un projecte de sensibilització, conscienciació ètica i responsabilitat sobre la necessitat d’implicar-se en accions de servei a la comunitat. Dona sang i salva vides!

 

Una gran amistat
De Sara García, Iman El Mouden, Tatiana Palanco, Lola Pujol i Clara Selves.

Passejant pel bosc, en Pol es troba un gos abandonat que té una greu lesió. De seguida sorgeix una gran amistat entre tots dos. Malauradament, un accident fatídic deixa en Pol en una situació difícil d’acceptar. Amb l’ajuda del seu amic, tot serà més senzill.